Tamiya 1:14 Chassis TT-01E Buggyra Fat Fox Truck

 
 
 
€ 145,00
Unieke code: 58661

Dit model bootst de Buggyra Racing Fat Fox na die in het seizoen 2018 van het Europese vrachtwagenracircuit tegen de kampioen Adam Lacko werd geloodst.

De realistische body is een 3-delige set gemaakt van lichtgewicht en duurzaam polycarbonaat, met afzonderlijk gegoten zijspiegels van kunststof, koppelings- en achterbumperonderdelen.

Het TT-01 Type E-chassis is een bewezen performer en dit chassis is uitgerust met speciale semi-truckwielen en banden voor het model.

 

TT-01 E chassis:


Het badframe van de geëvolueerde vierwielaandrijving 4WD TT-01 Type-E heeft zijn motor en batterij dichtbij de grond voor een lager zwaartepunt en een optimale balans.

Gemonteerd op het badframe is een met glasvezel versterkt nylon bovendek en versnellingsbakken verbeteren de stijfheid, evenals een 3-delige trekstang voor een soepelere stuurwerking.

Het lage zwaartepunt, het uitgebalanceerde ontwerp, het vierwielige ophangsysteem met dubbele wishbone en de voorste en achterste differentieel versnellingen komen allemaal samen voor een uitstekend bedieningsvermogen.

70 mm diameter radiale banden zijn gepaard met wielen die speciaal voor dit model zijn ontwikkeld; de hoge zijwanden zorgen voor vergevingsgezinde bochten.

 

 

• Assemblagekit voor het R / C-model van 1/14 schaal.

Lengte: 420 mm, breedte: 187 mm, hoogte: 188 mm.

• De Buggyra Fat Fox-vorm wordt gevangen door een 3-delige behuizing van polycarbonaat (2 cabinecomponenten en carrosserie) in elkaar gezet met dubbelzijdig plakband.

• Apart polycarbonaat achterspatbord en koppelingsonderdelen, kunststof zijspiegels en tweedelige achterbumper.

• Inclusief stickers die de sponsors en livrei van de # 1-truck recreëren voor het seizoen 2018, aangestuurd door Adam Lacko.

Zwart gegoten wielen en radiaalbanden met een diameter van 70 mm zijn speciaal ontworpen voor racetruckmodellen.

• Voorzien van gegoten onderdelen die compatibel zijn met 5 mm achterlicht-LED's in de afzonderlijk verkochte Tamiya LED Light Unit.

• Het TT-01 Type-E-chassis is voorzien van een door een as aangedreven 4WD met eenvoudige bediening en grote aanpasbaarheid.

TT-01 Type-E chassis Hop-Up opties beschikbaar.

• Bevat geborstelde motor van het type 540.

Bevat Tamiya TBLE-02S ESC (elektronische snelheidsregeling)

Geschikt om sensorloze borstelloze motoren en borstelmotoren te gebruiken. (21,5 BL-motorgrens omdraaien) (23 keer de limiet van de borstelmotor omdraaien)

• Vereist: 2-kanaals zender, servo, 7.2volt accu en oplader en verf.

 

Huidige voorraad: 1
PrintenE-mailadres